7 Nisan 2015 Salı

La Roche-Posay Nemlendirici

la roche-posay hydraphase intense legere

Merhabalar;
Bu yayınımda sizinle birkaç ay önce tanıştığım LA ROCHE-POSAY nemlendirici hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum.
Daha önce de bahsetmiş olduğum gibi yıllardır clinique nemlendiricimi(buraya tık tık) kullanıyorum.Bir keresinde temin edememiş Loreal'den bir nemlendirici almıştım.15 gün inatla kullandım onu ve yüzüm resmen asit atılmış gibi oldu.Bunun üzerine başvurduğum dermatoloğum clinique nemlendiriciye alternatif olarak bana la roche-posay 'i önerdi.Fiyatı clinique ile hemen hemen aynı,50 ml 77 tl aldım.Biraz uzun vadede kullanıp öyle yorum yapmak istedim ve o gün bugündür.
Gerçekten çok memnun kaldım.Kesinlikle t bölgemde yağlanma problemi yaratmadı kaldı ki kozmetik ürünlerde en çok bu problemle karşılaşırım.Yapısı biraz sıvı.Clinique ile mukayese edince oldukça likit hatta.Beyaz renkli.Pompalı ambalajını da çok beğendim.Tüm yüzü nemlendirmek için tek bir pompa yeterli geliyor.Yarı saydam mavi kutusu da ürününüzün ne kadar kaldığını görmenizi sağlıyor.Ben şahsen böyle sert bir ambalaja sahip olup da transparan olmayan ambalajlardan hiç haz etmiyorum.Ne kadar ürünüm kaldı ne zaman bitecek bilmek istiyorum.12 ay ömrü var,tarihi geçmeden muhtemelen tüketeceğimdir.
Parabensiz.Nemlendirici,serum gibi cilt bakım ürünleri alırken en çok dikkat ettiğim içerik bilgisidir bu.Parabensiz olması benim için çok çok mühim.
Nemsiz hassas ciltler için uzun süre kalıcı nem vaad ediyor ve gerçekten de bunu yerine getiriyor.Cildin sürekli olarak su tutmasına yardımcı oluyor.Sabah sürdükten sonra öğlen makyaj yapacaksam mesela,yüzümü tekrar nemlendirme ihtiyacı duymuyorum.
Kış aylarında kullandım,yazın nasıl bir geri dönüş alırım bilemiyorum.Malum,soğuk kış günlerinde cildimiz daha çok neme ihtiyaç duyuyor.
Günlük kullanıma uygun,sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez rahatça uygulayabilirsiniz,ağır bir yapısı yok.Kullanım talimatında da böyle öneriliyor.
Benim cildimde sivilcelenme gibi bir problem de olmadı.Gerektiği kadar nemlendiriyor,yani yapması gerekeni yapıyor.Bittiğinde tekrar alır mıyım;evet,alırım.
Nemsiz ve hassas bir cildiniz varsa edinebilirsiniz.
Kendinize ''İYİ'' bakın,görüşmek dileğiyle ;)

Sorumeleğininpusulası'ndan kazandığım çekiliş hediyesi/Sorumeleğininpusulası'na teşekkürler :)

Öncelikle herkese merhaba;
Başta sorumeleğininpusulası'ndan olmak üzere herkesten özür dilerim bu yayını  yapmakta bu denli geciktiğim için...
Malum,bir grip salgını almış başını gitmiş,hepimizin canına okumuş durumda.Beni de esir aldı bu hastalık ve uzun süre yataktan kalkamadım,sadece hali hazırda bulunan yayınımı yayınlayabildim.Hediyem bana ulaşalı bayağı zaman oldu fakat rahatsız olduğum için bu teşekkür yazısını yazmakta geciktim,tekrar özürlerimi iletiyorum.
Bu çekilişi ben kazandığımda gerçekten çok şaşırdım,ilk kez bir blog çekilişine katıldım,bu açıdan bakınca oldukça şanslı görünebilirim fakat hayatım boyunca bir amorti bile kazanmamış biri olarak çok şaşkınım :)
Öncelikle belirtmeliyim ki hanımefendi oldukça ilgili.Ben kazandığımın bile farkında değilken hanımefendi bana ulaşmak için resmen didindi.Kazandı ama bana ulaşmadı,banane demedi.Gerçekten çok ilgili,defalarca mesajlaştık.Bu ilgisi için de ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim.
Hediyem çok güzel bir paket içinde ve ince bir notla geldi.Notta benim için güzel dileklerde bulunmuş.Soru meleği'ne bu ince hareketi için de çok teşekkürler.
Hediyem Burberry Duş Jeli.Ambalajı resimde görüdüğünüz şekilde.Kokusu şahane,tabi bayanlar için olduğunun da altını çizmeliyim sanırım :) Boyu 250 ml,bence oldukça iyi.Henüz kullanmadım,hediye olduğundan heralde kıyamadım :)
Buradan yeniden Özlem Hanım'a teşekkürlerimi iletmek isterim.Eğer bu ince düşünceli hanımefendinin bloğuna göz atmak isterseniz buraya tıklayınız.Bence göz atmalısınız,oldukça renkli bir bloğu var.
Kendinize ''İYİ'' bakın,yeniden görüşmek dileğiyle :)